Για να γνωριστούμε .....

Κάθε αρχή και δύσκολη !! Ελπίζω να σας κρατήσω καλή συντροφιά για λίγα λεπτά !!!!
Για οτιδήποτε θελήσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση pepitsarb@hotmail.com

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Δαχτυλίδια

Μια μικρή συλλογή από απλά, καθημερινά και πολύχρωμα δαχτυλίδια με κρυσταλλάκια, λουλούδια από πάστα κοράλι, swarovski και στοιχεία από ασήμι 925 ή ασήμι επιχρυσωμένο !!








                                                                                                                    
Και  μια άλλη συλλογή από χεροποίητα ασημένια δαχτυλίδια (μαζί με ένα βραχιόλι)  με ημιπολύτιμες πέτρες, άλλα σφυρήλατα και άλλα όχι, με Swarovski αλλά και υγρό γυαλί ! Φταγμένα με αγάπη για το χειροποιητο κόσμημα αλλά  και με πολύ μεράκι  !! Το καθένα ειναι μοναδικό !!
Είναι η αγαπημένη μου συλλογή γιατί με εκφράζει απόλυτα η "κίνηση" που τα διακρίνει , το "δέσιμο" με τα τυρκουάζ, τα μαργαριτάρια, τα κοράλλια, την κορνεόλη!














2 σχόλια:

  1. ΠΕΠΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΦΙΝΑ ,ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ.ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pepούλα, τα υπογλώσσια δεν μου έκαναν τίποτα !!! Είδα και τα κοσμήματα και τώρα πάω να κλάψω ... χαχαχαχα !!! Καταλαβαίνεις, τί εννοώ ! Ότι οι δημιουργίες σου είναι πολύ ξεχωριστές και φωνάζουν "ταλέντο" !!! Χμμμ, εσύ δεν έφαγες πόρτα όπως η Μιμή (βλ. ανάρτησή μου) !!! Να ΄σαι πάντα καλά, να δημιουργείς και να μας εντυπωσιάζεις !!! Θα περνάω τακτικά να βλέπω και τις παλαιότερες αναρτήσεις σου !!! Φιλιάααα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...